MMA

Daniela Cormiera oduševio Gaethjeov nastup protiv Fizieva: Ti si moj heroj

Sunaslovna borba UFC 286 priredbe koja se prošlog vikenda održala u Londonu ponudila je bespoštedni rat između Justina Gaethjea i Rafaela Fizieva.

Nakon tri fantastične runde u kojoj su obojica razmijenila mnogo snažnih udaraca, Gaethje je pobijedio većinskom odlukom sudaca.

Fiziev je dugo prozivao Amerikanca koji je u tom meču pokazao koliko je tvrd orah.

Nakon meča obojica su pokazali veliko poštovanje jedan prema drugome.

– Fiziev je bio impresivan, no ja sam imao dobar nastup. Njegovi ‘kickovi‘ u tijelo nisu bili učinkoviti, laktovima sam blokirao mnogo tih udaraca zato su sada jako natečeni. Boljet će me pet, šest dana – kazao je Justin Gaethje i podvukao:

– Htio je okusiti moju krv, ali sada se u svojoj utopio. Sretan sam zbog toga.

Mnogi vjeruju kako će se okršaj između Gaethjea i Fizieva naći u užem izboru za meč godine. Borba je oduševila i bivšeg dvostrukog prvaka, a danas UFC-ovog komentatora Daniela Cormiera.

– Kakav sjajan meč! Prvo što sam rekao Justinu nakon meča: ‘Ti si moj heroj‘. To sam rekao jer vjerujem da je Gaethje za sve junak. On nema takvu brzinu što se i vidjelo na početku borbe – istaknuo je Daniel Cormier i zaključio:

– Bio je osjetno sporiji, ali to mu nije bilo važno jer je silno htio pobijediti. Imao je svoju taktiku, pritiskao i to mu se isplatilo. U trećoj rundi više nije mogao promašiti. Pogađao je prednjim direktom kad god je želio, i aperkat mu je bio sjajan.

Odgovori

Back to top button