MMA

Daniel Cormier ne zna kako bi Stipe Miočić mogao pobijediti Jona Jonesa

Bivši UFC-ov prvak, a danas komentator najveće svjetske MMA organizacije Daniel Cormier nedavno se ponovno dotaknuo moguće borbe između Stipe Miočića i Jona Jonesa.

Čini se kako mnogi traže od UFC-a da organizira borbu za pojas privremenog prvaka teške kategorije u kojoj bi se susrela upravo spomenuta dvojica.

Cormier se tijekom karijere borio protiv obojice, te smatra kako bi Jones bio pretežak protivnik za Miočića.

– Obojica su snažni i čvrsti borci, koji poznaju mnogo vještina. No oni se u jednom mnogo razlikuju. Kada sam izgubio protiv Jonesa bio sam odlično pripremljen, na treninzima sam uvijek išao maksimalno i bio sam posve siguran u sebe – kazao je Daniel Cormier i nastavio:

– I Stipe Miočić je jako dobar borac. Ali u meču protiv njega nisam mogao napraviti sve što sam htio kao u borbi protiv Jonesa. Stipe me ne bi pobijedio da sam tako bio pripremljen kao za meč s Jonesom. Ja jako cijenim Stipu i smatram kako ta borba nije dobra za njega. Bit će to odličan meč, ali ne znam kako bi Miočić mogao pobijediti Jonesa. Bones je bolji borac.

Daniel Cormier odlično poznaje obojicu, jer se protiv njih nekoliko puta borio, dvaput protiv Jonesa (poraz i poništen meč), te u trilogiji s Miočićem (pobjeda i dva poraza).

Jonesu bi to trebao biti debi u teškoj kategoriji, a posljednju borbu je imao u veljači 2020. kada jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Dominicka Reyesa.

Miočić je posljednju borbu imao u ožujku prošle godine kada je izgubio pojas prvaka u meču protiv Francisa Ngannoua.

Odgovori

Back to top button