MMA

Daniel Bažant pobijedio bivšeg UFC-ovog borca Ronyja Jasona i postao prvak FNC-a

Daniel Bažant je u glavnom meču FNC 5 priredbe koja je održana u Zaboku pobijedio bivšeg UFC-ova borca Ronyja Jasona, te osvojio pojas prvaka FNC-ove perolake kategorije.

Borac pulskog Trojana je nakon pet rundi pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca i tako stigao do najvećeg trijumfa u karijeri.

Ivica Trušček izborio je i treću pobjedu u FNC-u. Teror iz Križevaca je prekidom svladao srpskog borca Aleksandra Jankovića, bila mu je to treća pobjeda u nizu i 41. u profesionalnoj karijeri.

Talentirani srpski borac Marko Bojković uvjerljivo je stigao do treće profesionalne pobjede.

Član Ahilej borilačke akademije oduševio je u prvoj sezoni FNC Armagedona, osvojio je turnir u kategoriji do 70 kilograma, a u prosincu prošle godine je u prvoj rundi nokautirao Poljaka Dawida Galeckog.

Bojković je u sjajnom meču svladao Gruzijca Luku Giorgadzea, te mu nanio prvi poraz u karijeri.

Ivan Vitasović, član pulskog Trojana, je u debiju za FNC Finca prekidom svladao Finca Jussija Halonena i tako stigao do devete pobjede u karijeri.

Uspješan je bio i Patrik Čelić koji je sjajnom taktikom pobijedio Talijana Michaela Realija.

Borac zagrebačkog ATT-a stvarao je velike probleme suparniku ‘calf kickovima’, a onda je minutu prije kraja stigao do kontrole s leđa i lakoćom je ugušio Michaela.

Srpski borac Denis Jurakić je nokautom u prvoj rundi svladao Talijana Simonea D’Annu. Denis u tom meču nije trebao koristiti svoje najjače oružje – hrvanje.

Naime, nakon 60 sekundi sjajno je desnicom pogodio suparnika u bradu, te na tlu završio posao.

Član zagrebačkog ATT-a Pleurat Smajli je nakon tri iscrpljujuće runde jednoglasnom odlukom sudaca nadjačao Đorđa Bukvića iz Srbije.

U borbi ranije srpski borac Matija Bosančić je tehničkim nokautom u prvoj rundi svladao Talijana Raffaelea Stroppu.

Priredbu je otvorio meč između našeg Frana Luke Đurića i Pietra Mattea Lupina. Hrvatski borac i član Ban Teama sjajnim je rušenjem iznenadio Talijana i ‘ground and poundom’ stigao do pobjede u prvoj rundi.

Odgovori

Back to top button