MMA

Dana White priznao kako voli kockati: Na jednom meču sam izgubio milijun dolara

Šef UFC-a Dana White je nedavno u jednom intervjuu otkrio kako voli kockati, te smatra kako legalizacija kockanja pomaže u popularizaciji borilačkog sporta. Mogućnost klađenja na MMA događaje pokazuje kod navijača još veće zanimanje za slobodnu borbu.

– To se ljudima sviđa, jer onda im gledanje borbe bude mnogo zabavnije i zanimljivije – kazao je Dana White.

Predsjednik najjače MMA organizacije otkrio je kako ima strast prema kockanju.

– Kladim se na svaki sport koji me zanima. Želim znati ponudu za svaku subotnju utakmicu, a pratim i kakva je situacija s borbama – istaknu je Dana White, te dodao:

– Volim kockanje za stolom, za to sam fanatik. Baš se volim kockati!

White je u razgovoru za ESPN Sports Betting otkrio kako je na jednom boksačkom meču iz 2007. izgubio veliki novac. Kladio se da će Jermain Taylor pobijediti Kellyja Pavlika.

– Bože moj, kako se zvao taj boksač? Jermain Taylor. Sjećam se, jer je dobio batine. Borio se s visokim, žgoljavim klincem iz Ohija, Kellyjem Pavlikom – prisjetio se Dana White meča na koji se kladio i izgubio, te zaključio:

– Uložio sam milijun dolara na Tylora, a ovaj ga je uništio. Bio je to prvi put da sam na okladu uložio milijun dolara jer sam bio uvjeren u Taylorovu pobjedu.

U tom je meču Taylor tehničkim nokautom u sedmoj rundi izgubio svoje WBC i WBO titule u srednjoj kategoriji. U uzvratnom okršaju 2008. ponovno je Pavlik slavio i to jednoglasnom sudačkom odlukom.

Odgovori

Back to top button