MMA

Dana White postao oštar: Jones može dobiti meč ovog ljeta, a ne mora se uopće više niti boriti

Šef UFC-a Dana White još je jednom govorio o budućnosti jednog od najboljih MMA boraca Jona Jonesa. Predsjednik najjače svjetske organizacije slobodne borbe istaknuo je kako će UFC nastaviti s njim ili bez njega.

Bones je posljednju borbu imao u veljači prošle godine kada je pobijedio Dominicka Reyesa, te je odlučio prijeći u tešku kategoriju.

No traži bolje uvjete i veći honorar prije ulaska u oktogon protiv prvaka Francisa Ngannoua.

– Jones mora odlučiti želi li se boriti ili ne. Nitko ga na to neće prisiljavati, jer on je najbolji borac svih vremena – kazao je Dana White i dodao:

– Usman mu je jako blizu, ali Jones je za mene najbolji. On mora sam odlučiti što želi. Može dobiti meč ovog ljeta, a što se mene tiče ne mora se uopće više niti boriti. Odluka je na njemu.

White je nedavno izjavio kako bi Francis Ngannou pojas UFC-ova teškaškog prvaka vjerojatno mogao braniti u okršaju protiv Derricka Lewisa, a onda bi Stipe Miočić mogao dobiti borbu protiv pobjednika tog dvoboja.

Ostane li Jon Jones čvrsto kod svojih zahtjeva, njegova će budućnost u UFC-u biti neizvjesna.

A ako se dogovori okršaj između Ngannoua i Lewisa, onda Bonesu ostaje jedino borba protiv Miočića ili će se njegov odmor produžiti…

Odgovori

Back to top button