MMA

Dana White objasnio kako je Nate Diaz želio meč protiv Khamzata Chimaeva: Svi žele to gledati

Nakon što je u javnost isplivala vijest kako će se 10. rujna na UFC 279 priredbi boriti Khamzat Chimaev i Nate Diaz, mnogi su kritizirali što je promocija dogovorila taj okršaj.

Bit će to Diazov posljednji meč za najveću svjetsku MMA organizaciju, jer stalno ponavlja kako želi otići i okrenut se novim izazovima.

I dok mnogi smatraju kako je ta borba nelogična, UFC-ov šef ističe kako se sprema još jedan spektakl.

– Volim Natea Diaza. S njime smo razgovarali mnogo prije nego što je borba dogovorena. Bit će to njegov posljednji meč u UFC-u – kazao je Dana White i dodao:

– Rekao sam mu da može raditi što želi, jer nam je ponudio mnogo velikih mečeva. No njemu nije lako dogovoriti borbu. On je tražio Francisa Ngannoua i koga sve ne… A on je ovaj meč sam tražio.

Izgleda kako je vodstvo UFC-a željelo dogovoriti trilogiju između Natea Diaza i Conora McGregora, ali kako još nije jasno kada bi se Irac moga vratiti borbama, u promociji su odlučili na ovaj potez.

– Conor još nije spreman, njegova noga nije u potpunosti zaliječena. Nate je mogao čekati taj meč, ali on to ne želi. Ne znam njegove planove, ali on je spreman. Želio se boriti i to je dobio – istaknuo je Dana White i zaključio:

– Nisam ljutit što nismo dobili priliku dogovoriti treći meč između Diaza i McGregora. Prva dva meča bila su sjajna. Prva runda prvog meča između Conora i Natea bila je luda. I drugi meč je bio sjajan. Ne znam hoće li ikada doći do njihove trilogije. No sada slijedi meč između Diaza i Chimaeva koji svi žele gledati.

Odgovori

Back to top button