MMA

Dana White najavio moguću i četvrtu borbu između McGregora i Poiriera: Bit će još jedan revanš

Conor McGregor teško se ozlijedio krajem prve runde u glavnoj borbi UFC 264 priredbe u Las Vegasu te je predao meč Dustinu Poirieru. Irska MMA zvijezda je odmah prevezena u bolnicu, te će se tek nakon operacije gležnja lijeve noge znati kakva je težina ozljede.

Američki borac je tako stigao do druge pobjede u nizu protiv McGregora i sada u međusobnim okršajima vodi s 2-1.

No čini se kako UFC-ov šef Dana White već ima složen plan. Naime, predsjednik najjače svjetske MMA organizacije najavio je i četvrtu borbu između Conora i Dustina, jer vjeruje kako bi ona potukla sve rekorde.

– Lomovi noge su grozni i brutalni, ne želiš vidjeti da borba tako završi. Dustin se sada bori za naslov, a kada se Conor oporavi, pretpostavljam da ćemo napraviti još jedan revanš – kazao je Dana White i nastavio:

– Ta borba nije završila. Ne možemo dopustiti takav završetak. Tko zna koliko je Conoru potrebno za oporavak. No zato će Dustin biti u akciji dok Conor ne bude spreman.

White je još jednom potvrdio kako Poiriera sada čeka borba za naslov UFC-ova prvaka lake kategorije protiv Charlesa Oliveire. Meč bi mogao biti dogovoren za jesen.

Prvi čovjek UFC-a je istaknuo kako McGregor na kraju nije trebao ružno dobacivati Poirierovoj supruzi:

Obitelji je trebao ostaviti na miru.

Odgovori

Back to top button