MMA

Curtis Blaydes želi dati revanš Tomu Aspinallu, Englez je pristao

Prošlog se vikenda na programu UFC 299 priredbe u Miamiju našao i teškaški obračun u kojem je Curtis Blaydes nokautom u 36 sekundi druge runde pobijedio Jailtona Almeidu.

Brazilac je tijekom prve runde imao čak devet rušenja, ali nije mogao iskontrolirati Blaydesa koji se odlično branio.

Almeida je u nastavku pokušao odmah doći do rušenja ‘double leg’ tehnikom, ali se spustio prenisko i ostao u nezgodnoj poziciji.

Američki borac se ponovno odlično obranio, te uzvratio serijom snažnih udaraca nakon kojih je završio u nokautu.

Blaydes je tom pobjedom ostao u vrhu teške kategorije, te se uskoro nada novom velikom meču, vrlo rado bi se borio protiv Toma Aspinalla za UFC-ov pojas privremenog prvaka teške kategorije.

Njihov okršaj bi bio nekakav revanš iz srpnja 2022. kada je borba završila nakon samo 17 sekundi. Naime, Aspinall se ozlijedio na samom početku i nije mogao nastaviti meč.

Amerikanac smatra kako je vrijeme engleskom borcu dati revanš, premda bi ga neki željeli gledati u okršaju protiv Ciryla Ganea.

– Tražio sam meč protiv Ganea, ali on je propustio priliku. Ako Aspinall nije moj sljedeći protivnik, bit će netko drugi. Ne znam što će se dogoditi, no protiv Ganea se zasad ne želim boriti – istaknuo je Curtis Blaydes.

Aspinall se nakon Curtisova trijumfa i prozivke odmah javio na društvenim mrežama.

‘Ne morate me dvaput pitati. Pristajem’, poručio je engleski borac u poruci na X-u.

Odgovori

Back to top button