MMA

Covington objasnio kako mu je Masvidal okrenuo leđa: Želim ga razbiti

Što će UFC 272 priredba biti bliže to će i više rasti tenzije između Jorgea Masvidala i Colbyja Covingtona.

Njihov obračun koji će 5. ožujka predvoditi priredbu u T-Mobile Areni u Las Vegasu mnogi su dočekali s velikim oduševljenjem, a sada s posebno pozornošću prate i njihove istupe u javnosti.

Dobro je poznato kako su njih dvojica nekada bili dobri prijatelji, a onda su se odjednom samo razišli i postali ljutiti suparnici.

– Mi odavno više ne razgovaramo. Kada sam postao uspješan postao je ljubomoran i zabio mi je nož u leđa. On to svima radi. Iskorištava ljude, a kada mu krene onda im okrene leđa. Jedva čekam 5. ožujka, želim ga razbiti – kazao je Colby Covington i dodao:

– Već dugo vremena želim tu borbu. Uvijek mnogo govori, a zna reći kako će mi nešto napraviti bude li me vidio na ulici. Dobit će priliku, vidjet ćemo što može napraviti. To je najveći rivalitet u povijesti UFC-a.

Tenzije rastu, a borba stiže u pravo vrijeme. Obojica su dobro zaradili u dvije borbe protiv prvaka Kamarua Usmana u kojima su izgubili i sada slijedi njihov međusobni obračun.

– Nema ništa pozitivnog u našem bivšem odnosu. Jorge je užasna osoba, vara ženu, a i ne plaća porez, ne razgovara s djecom i iskorištava ljude. I mene je iskoristio. Trebao mu je netko tko će ga držati na visokoj razini, netko s kime će trenirati i tko će ga naučiti hrvati. A kada sam ga preskočio na ljestvici napustio me za novac i slavu. E, za to će platiti – istaknuo je Colby Covington i podvukao:

– Trebao je prihvatiti tu borbu,jer mora platiti alimentaciju. On je trenutačno bez novaca. Govori kako sam spavao na njegovom kauču. Ne, ja sam spavao na kauču njegove bivše supruge. Ona se brinula za naše snove, čistila je i kuhala za nas, pomagala nam je da uspijemo. I njoj i meni je okrenuo leđa. Koliko god da ga UFC plaća, kad se 6. ožujka probudi u bolnici taj novac neće biti vrijedan toga.

Odgovori

Back to top button