MMA

Cormier: Miočić izgleda ogromno i snažno, ali ne znam hoće li to biti dovoljno protiv Jonesa

Američko-hrvatski borac Stipe Miočić uskoro se vraća u oktogon, te će još jednom pokušati osvojiti pojas UFC-ova prvaka teške kategorije.

Miočiću će 11. studenog na UFC 295 priredbi u New Yorku na putu do trona stajati prvak i jedan od najboljih boraca u MMA povijesti Jon Jones.

Vatrogascu iz Clevelanda to će biti prvi meč nakon teškog poraza od Francisa Ngannoua u ožujku 2021. godine.

Njegova se pauza oduljila na više od dvije godine i mnogi su skeptični oko njegovog povratka, te kako će izgledati u meču protiv Bonesa.

Miočićev bivši protivnik, a danas UFC-ov komentator Daniel Cormier ističe kako je Stipe u odličnoj formi i bit će velika prijetnja prvaku.

– Stipe Miočić je najbolji kada se u oktogonu pojavi sa 111 kilograma, a on tvrdi da se vratio na tu kilažu. Razgovarao sam s ljudima iz njegovog tima i rekli su mi kako Stipe nikada nije bolje izgledao – rekao je Daniel Cormier u videu na svom YouTube kanalu i dodao:

– Izgleda ogromno i snažno, ali ne znam hoće li to biti dovoljno protiv Jonesa. Možemo očekivati Miočić kakav je bio dok je branio naslov, a ne onakvog kakav se pojavio kasnije. Tada je bio sitniji i mršaviji…

Stipe Miočić je uoči drugog meča protiv Francisa Ngannoua imao samo 106 kilograma, dok je na prvu borbu s Kameruncem stigao sa 111,6 kilograma.

Odgovori

Back to top button