MMA

Chuck Liddell priveden zbog fizičkog sukoba sa suprugom Heidi: Ja sam bio žrtva

Umirovljeni MMA borac i UFC-ova legenda Chuck Liddell (51) uhićen je u Los Angelesu zbog sumnje u obiteljsko nasilje.

U policijskom izvještaju piše kako su njihovi službenici na poziv stigli u Liddellov dom gdje su utvrdili kako su se fizički sukobili Chuck i njegova supruga Heidi Northcott, koja nije tražila liječničku pomoć.

Legendarni borac trebao bi u srijedu biti saslušan na sudu, a sada se javio putem Instagrama, te objasnio situaciju. Liddell tvrdi kako je on bio žrtva u tom incidentu.

‘Zamjenici šerifa su prošle noći bili profesionalni. Iako će informacije o tom slučaju biti iznesene na sudu, mislim da je važno objasniti nekoliko činjenica.

Ja sam bio žrtva sinoćnjeg incidenta u našem obiteljskom domu, a detalji će biti otkriveni. Policajci su mi rekli kako će moja žena biti privedena. Nisam reagirao na njezin napad, a zadobio sam ogrebotine i posjekotine. Dobrovoljno sam otišao u pritvor umjesto nje.

To je jedan od brojnih slučajeva kada sam probao sakriti mentalne probleme u obitelji od javnosti. Postalo je bolno jasno da se to sada ne može nastaviti kada je naš privatni život stigao u javnost.

Molim vas, poštujte našu privatnost dok pokušavam izvući obitelj iz teške situacije’, objasnio je u poruci Chuck Liddell.

Bivši prvak UFC-ove poluteške kategorije i Heidi u braku su nešto više od deset godina te imaju dvoje djece. Liddell jedno dijete ima i s bivšom partnericom Casey Noland.

Chuck Liddell je tijekom karijere imao 30 MMA nastupa, ima 21 pobjedu, a izgubio je devet mečeva.

Ice Man je bio jedan od najomiljenijih boraca, a 2009. je ušao u UFC-ovu Kuću slavnih.

Liddell je svoj posljednji meč u slobodnoj borbi imao u studenom 2018. kada je nokautom u prvoj rundi izgubio protiv Tita Ortiza.

Odgovori

Back to top button