MMA

Charles Oliveira želi da mu sljedeći protivnik bude McGregor, a ne Makhachev

Brazilac Charles Oliveira imat će priliku ponovno se boriti za pojas UFC-ova prvaka lake kategorije nakon što je u svibnju ostao bez titule.

Naime, Do Bronx je pobijedio izazivača Justina Gaethjea, no dan ranije mu je promocija oduzela naslov, jer je bio 200-ak grama teži od dopuštene granice.

Mnogi se pitaju tko bi mogao biti Oliveirin sljedeći protivnik, no izgleda kako UFC-ov predsjednik Dana White već priprema teren za Islama Makhacheva.

Brazilskom borcu se ta ideja ne sviđa.

– Kada bih morao birati onda bi to bio Conor McGregor. Borba protiv njega donijela bi mi zaradu i podebljala bankovni račun – kazao je Charles Oliveira, te dodatno objasnio svoj izbor:

– Imam kćerku za koju se moram brinuti. No svi se žele boriti protiv Conora, jer meč protiv njega donosi dobru zaradu.

Do Bronx želi imati do kraja godine još jednu borbu, a voli bi da to bude u Brazilu. Ipak smatra kako McGregor ne zaslužuje odmah dobiti priliku boriti se za pojas.

– S Conorom je uvijek ista priča, preskače red i to svi znaju. Ja mislim da sam zaslužio birati sljedećeg protivnika, a Conora biram zato što želim zaraditi novac za svoju obitelj – podvukao je Charles Oliveira.

Odgovori

Back to top button