MMA

Charles Oliveira najavio meč protiv Gaethjea: Vidjet ćemo tko ima snažnije udarce

Charles Oliveira će 7. svibnja drugi put braniti pojas UFC-ova prvaka lake kategorije. Brazilac se UFC 274 priredbi u Phoenixu protiv izazivača Justina Gaethjea.

Prvaka čeka snažan udarač koji svojim kombinacijama pravi veliku štetu protivnicima.

Oliveira je jedan od najboljih ‘grapplera’ u MMA i zna kako bi to moglo biti efikasno oružje u meču protiv Gaethjea, ali ne i jedino.

– Naša će borba biti pravi rat, a ja sam borac koji ide samo naprijed. Mnogi mi govore kako trebam što prije odvesti borbu na tlo, ali mislim da to nije toliko važno. Imam snažne ruke i stalno napredujem – kaže Charles Oliveira i dodaje:

– Znam da sam dobar u rušenju, ali mislim da to nije jedino u čemu sam najbolji. Ne treniram samo rušenje i kako da se od toga obranim, ja treniram MMA.

Charles Oliveira je u svibnju prošle godine osvojio naslov prvaka prekidom u drugoj rundi protiv Michaela Chandlera, a prvi put je naslov obranio u prosincu ‘submissionom’ (rear-naked choke) u trećoj rundi protiv Dustina Poiriera.

– Prva runda će biti ratnička, očekujte ozbiljan okršaj. Vidjet ćemo tko ima snažnije udarce – dodao je Charles Oliveira.

Odgovori

Back to top button