MMA

Charles Oliveira je uoči UFC 280 priredbe bio podvrgnut korekciji vida: Oči su mi sto posto savršene

Uoči UFC 280 priredbe koja će se 22. listopada održati u Abu Dhabiju, bivši prvak lake kategorije Charles Oliveira imao je operaciju, a bio je podvrgnut korekciji vida.

Prema njegovim riječima rezultat operacije je besprijekoran. Život s oštećenim vidom nije usporio Oliveiru na putu do naslova.

Uoči UFC 280 priredbi ubilježio je nevjerojatan niz od 11 pobjeda, a slavio je protiv nekih od najvećih boraca lake kategorije, poput Justina Gaethjea, Dustina Poiriera, Michaela Chandlera, Tonyja Fergusona…

Čak i nakon dominantnih nastupa, mnogi govore kako je Charles Oliveira ozbiljno podcijenjen u meču za naslov protiv Islama Makhacheva. A korekcija vida mogla Do Bronxa učiniti još opasnijim protivnikom.

– Imao sam operaciju i oči su mi stop posto savršene. Sad sve vidim – kazao je Charles Oliveira i dodao:

– Islama ću nokautirati u prvoj rundi, a onda ćemo slaviti.

Do Bronxu je uoči UFC 274 priredbe u svibnju, promocija oduzela pojas prvaka, jer je na vaganju uoči meča protiv Justina Gaethjea, kojeg je pobijedio ‘submissionom’, imao 200-ak grama više od dopuštene granice.

Pokraden sam – rekao je Charles Oliveira i nastavio:

– To je sve što mogu reći. Ja sam pravi prvak. To ću ponovno dokazati kada se vratim u kavez.

A za Makhacheva kaže da nije vođa, već sljedbenik.

– Makhachev slijedi tuđi put – rekao je Do Bronx i podvukao:

– On slijedi Khabiba, on je njegov nasljednik. Da, bio je vrlo uspješan, ali tko su prvih pet boraca koje je pobijedio? Ponovno ide tuđim putem. A ja utirem svoj vlastiti trag. Pobijedio sam bivše prvake, svladao pet najboljih. Sve sam ih nokautirao ili ugušio, a kada će Islam to učiniti?

Odgovori

Back to top button