MMA

Cejudo spreman otići u muha kategoriju kako bi se obračunao s prvakom Morenom

Henry Cejudo se prije nešto više od mjesec dana vratio borbama. Triple C-u je okršaj protiv prvaka UFC-ove bantam kategorije Aljamaina Sterlinga bio prvi meč nakon tri godine pauze.

Cejudo je na UFC 288 priredbi u Newarku (New Jersey) izgubio podijeljenom odlukom sudaca.

Sada planira novu borbu te otkriva kako je spreman spustiti se u nižu diviziju kako bi se obračunao s prvakom muha kategorije Brandonom Morenom. No postavio je jedan uvjet.

– Bude li Moreno pobijedio Pantoju, a UFC spremi primamljivu ponudu, onda bi mogli dogovoriti taj meč. Što se mene tiče može Moreno doći i u višu kategoriju, pa ćemo vidjeti – kazao je Henry Cejudo i nastavio:

– Mogu se i ja spustiti u muha kategorije, ako je UFC spreman ponuditi velik novac. No ne znam želi li Brandon preuzeti taj rizik, jer zna što sam mu radio na sparingu. Pobijedi li Pantoju, a ja mislim da neće, onda bih se želio boriti protiv njega.

Triple C želi meč protiv Brandonom Morenom kako bi s njime riješio neke stare račune.

– Bio bi to meksički obračun i baš želim taj meč. Već sam ga jednom prozvao. Htio sam se boriti protiv njega kada je izabrao Josepha Benavideza i otišao trenirati s njim. A ja sam to saznao putem društvenih mreža.

Odgovori

Back to top button