MMA

Blachowicz želi vidjeti meč između Prochazke i Rakića: Pobjednik bi mogao biti sljedeći izazivač

Jan Blachowicz uskoro protiv Glovera Teixeire brani UFC-ov pojas poluteške kategorije. Njihova borba predvodi UFC 267 priredbu koja će se 30. listopada održati u Abu Dhabiju.

Poljskom borcu će to biti druga obrana naslova nakon što je u prethodnoj svladao prvaka srednje kategorije Israela Adesanyu.

Blachowicz je u jednom od zadnjih intervjua pohvalio Jirija Prochazku koji će biti u pričuvi bude li netko od boraca okršaja za naslov morao otkazati meč.

– Odličan je borac. Gledao sam njegove mečeve prije dolaska u UFC i znao sam da je dobar. Jednog dana ćemo se sigurno boriti – kazao je Jan Blachowicz i dodao:

– No za sljedeći okršaj nećemo trebati zamjenu. Prošao težak dio priprema i sparinge, spreman sam i zdrav. Vjerujem kako i Glover jedva čeka borbu. No spreman sam i za Prochazku.

Češki borac u UFC-a imao dvije borbe, a u obje je pobijedio nokautom, slavio je protiv Volkana Oezdemira i Dominicka Reyesa. Prochazka bi trebao biti sljedeći izazivač, no Poljak vjeruje kako mu do borbe za pojas treba barem još jedna borba.

– Vjerujem kako bi pobjednik eventualnog meča između Prochazke i Rakića mogao biti sljedeći izazivač. Želio bih vidjeti tu borbu – zaključio je UFC-ov prvak poluteške kategorije.

Odgovori

Back to top button