MMA

Bivši UFC-ov prvak: Miočić treba odlučiti želi li se boriti protiv požara ili Jonesa

Zadnjih nekoliko mjeseci mnogo se govorilo o meču za pojas privremenog UFC-ovog prvaka teške kategorije u kojem bi se mogli naći Stipe Miočić i Jon Jones.

U svojim objavama na društvenim mrežama Bones je više puta spomenuo kako je spreman boriti se protiv Miočića.

Bivši UFC-ov prvak Henry Cejudo ističe kako je Stipe odgovoran za odgađanje povratka Jona Jonesa u kavez.

Nekadašnji prvak poluteške kategorije je prije više od dvije godine odlučio prijeći među teškaše. No još se čeka njegov debi.

Jones u svojim objavama na društvenim mrežama djeluje spremno, te bi to moglo značiti kako je blizu povratka u oktogon.

Želi se boriti protiv Stipe Miočića, jer ‘protiv njega može mnogo toga više pokazati nego protiv jednostranog Ngannoua’.

Miočić je svoju posljednju borbu imao lani kada je nokautom izgubio protiv Ngannouu i ostao bez pojasa. Čini se kako je Stipe više posvećen svojoj obitelji i poslu vatrogasca.

– Jon je spreman, ima onu vatru kakvu je nekada imao. Sve ovisi o Stipi Miočiću. On mora odlučiti želi li se boriti s požarima ili se boriti u oktogonu. Divim mu se zbog toga što radi, ali ljudi žele gledati borbu. Ako Stipe odredi datum kada se želi boriti, Jon će prihvatiti i potpisati ugovor – rekao je Henry Cejudo i dodao:

– Meč protiv Blaydesa ili bilo koga drugog bio bi šamar za Jona Jonesa. Mrzili ga ili voljeli, on je najveći svih vremena. Svaki protivnik, a da nije Miočić, bio bi mu šamar u lice.

Odgovori

Back to top button