MMA

Beneil Dariush uvjeren kako je ozlijedio Tonyja Fergusona

Tony Ferguson (25-6) je izgubio i treću borbu u nizu. El Cucuya je u sunaslovnoj borbi UFC 262 priredbe porazio Beneil Dariush jednoglasnom odlukom sudaca (bilo je tri puta 30-27). Tridesetsedmogodišnji Ferguson je nakon 12 pobjeda u nizu izgubio posljednje tri borbe, što nije prošlo nezapaženo kod UFC-ova šefa Dane White.

– Vrijeme nas sve stiže – kazao je predsjednik najjače MMA organizacije.

Tony je nakon poraza protiv Justina Gaethjea i Charles Oliveira, još jednom uvjerljivo izgubio, ovoga puta protiv Beneila Dariusha. Dominirao je Dariush tijekom cijele borbe koja se uglavnom odvijala na tlu.

Poseban se trenutak dogodio kada je Beneil uhvatio Tonyjevu lijevu nogu, točnije gležanj, a cijelo opterećenje je bilo na koljenu.

Svi su pomislili kako je borba gotova, jer se El Cucuy našao u bezizlaznoj situaciju. Ali nije predao borbu, stisnuo je zube od bolova i uspio se izvući.

– Iskočilo je! Pogledao sam njegovu bolnu grimasu na licu. A zatim me počeo udarati i vratio se. Tony nije čovjek – istaknuo je Dariush i dodao:

– Pomislio sam kako ću još malo stisnuti i on će predati. Ne bude li predao nastavit ćemo dalje. Oslobodio sam mu petu i on se izvukao.

Što sada čeka Tonyja Fergusona? El Cucuy iz borbe u borbu gubi kredit kod Dane Whitea i pitanje je koliko će UFC-ov šef imati strpljenja s jednom od svojih zvijezda.

U sličnoj situaciji je i 38-godišnji Donald Cerrone koji je nedavno protiv Alexa Morona izgubio petu od šest borbi u nizu, jedna je završila ‘no contests’. White će im vjerojatno dati još jednu borbu, a onda…

Odgovori

Back to top button