MMA

Belal Muhammad želi borbu protiv Khamzata Chimaeva, spreman je otići i u srednju kategoriju

Fanovi slobodne borbe uskoro bi mogli dobiti novu poslasticu. Naime, Chael Sonnen je otkrio kako UFC dogovara meč između Khamzata Chimaeva i Paula Coste, što bi značilo da švedsko-čečenski borac karijeru nastavlja u srednjoj kategoriji.

Belal Muhammad već je nekoliko puta istaknuo želju boriti se protiv Chimaeva, a sada je spreman otići i u srednju kategoriju.

– Ne budem li dobio priliku boriti se za naslov u velteru spreman sam otići u srednju kategoriju. Želim se boriti protiv Chimaeva, i dalje ga tražim. Možda pristane na meč. U velteru sam stigao do vrha, a mogu i u srednjoj kategoriji – rekao je Belal Muhammad i nastavio:

– Ako mi neće dati borbu za naslov, onda neka mi daju barem borbe koje želim, kao meč protiv Seana Stricklanda. Volio bi se boriti protiv nekog tko mi se ne sviđa i da ga mogu udariti po ustima. Borio sam se protiv Seana Bradyja, a sada trebam boljeg protivnika. Ne bi loša bila niti borba protiv Kamarua Usmana. Poštujem ga, no pobjedom protiv njega dobio bih priliku boriti se za naslov.

Odgovori

Back to top button