MMA

Ante Delija saznao suparnika u drugom kolu PFL-ova turnira

Ante Delija (17-4) dobio je protivnika u drugom kolu PFL-ova teškaškog turnira koji se 25. lipnja nastavlja u Atlantic Cityju. Hrvatski MMA borac bori se protiv Amerikanca Chandlera Colea (8-2), koji je uskočio kao zamjena Hatefu Moeilu.

Naime, njemački borac nije mogao dobiti vizu za SAD. Coleu će to biti debi u PFL-u, a deset borbi u profesionalnoj karijeri imao je u manjim američkim promocijama. Dvaput je izgubio, a oba poraza je pretrpio nokautom u prvoj rundi.

Trenutačno ima tri pobjede u nizu. Posljednju borbu imao je prošlog mjeseca koju je protiv Conwaya Beaudryja završio nokautom na isteku prve minute.

No Delija je sigurno iskusniji borac i ima dobru priliku brzom pobjedom ostati u igri za polufinale. Cro Copov učenik je u prvom kolu ovogodišnjeg turnira za 46 sekundi izgubio nokautom protiv Brazilca Brune Cappelozze.

Ali Isaev (9-0), prvak PFL-ovog teškaškog turnira iz 2019. godine, nije dobio medicinsko dopuštenje za novu borbu, pa je promocija Renanu Ferreiri (6-2) pronašla novog protivnika, a to je Stuart Austin (15-6).

Na turniru lake kategorije Anthony Pettis (24-11) se bori protiv Rausha Manfia (12-3), a suparnik Lanceu Palmeru (22-4) bit će Movlid Khaybulaev (16-0-1). Priredbu predvodi okršaj između Kayle Harrison (9-0-0) i Cindy Dandois (16-6-0).

Odgovori

Back to top button