MMA

Aljamain Sterling otkrio kako će pojas prvaka braniti protiv Henryja Cejuda

Prvak UFC-ove bantam kategorije Aljamain Sterling je gostujući nedavno u The Weekly Scraps podcastu otkrio kako će zlatni pojas braniti protiv Henryja Cejuda.

Sterling je u listopadu drugi put obranio naslov pobijedivši T.J. Dillashawa, te je nakon meča nekoliko puta ponovio kako bi Sean O‘Malley trebao biti novi izazivač. No čini se kako će to ipak biti Cejudo.

– Trebao bih se boriti protiv Henryja Cejuda i to negdje u ožujku. Još ništa nije službeno, ali to je gotova stvar. Borba će se dogoditi – kazao je Aljamain Sterling i dodao:

– Nemam problema boriti se protiv njega. Nikad nisam izbjegavao protivnike. Od UFC-a dobivam samo najteže izazove, a ja uvijek iskoračim i pobijedim. Osim kada me je Marlon Moraes poslao na Neptun. No uglavnom ja izlazim kao pobjednik.

Henry Cejudo je bivši prvak UFC-ove bantam i muha kategorije. Svoj posljednji nastup imao je u svibnju 2020. kada je pobijedio Dominicka Cruza, a onda se povukao.

– Bit će to zabavan meč. No mislim kako bi Sean O‘Malley bio mnogo opasniji protivnik. I Henry može pobijediti, ali vjerujem kako do toga ne može doći prekidom. Ne znam kako protiv njega mogu izgubiti prekidom, jedino ako licem zaronim u njegovo koljeno, kao protiv Marlona Moraesa – podvukao je Aljamain Sterling.

Odgovori

Back to top button