MMA

Aljamain Sterling ljutit na T.J. Dillashawa: Nisi ti ništa priznao, uhvatili su te na doping testu

Nedavno se nakon dvogodišnje suspenzije zbog dopinga u oktogon vratio T.J. Dillashaw. Bivši prvak je na UFC-ovoj priredbi pobijedio Coryja Sandhagena podijeljenom odlukom sudaca, te je postao mogući izazivač za naslov bantam kategorije.

Naravno, prvo Aljamain Sterling mora braniti pojas prvaka protiv Pjotra Jana, a njihov revanš je dogovoren za 30. listopada na UFC 267 priredbi.

Prvak bantam kategorije nedavno se osvrnuo na probleme u kojima se našao T.J. Dillashaw zbog čega je morao snositi posljedice.

– Naravno da bih se borio protiv T.J. Dillashawa, no uvijek bih imao u podsvijesti da je on pronašao novi način za varanje. A u borbi protiv Sandhagena je izgledao drugačije. Nije bio dominantan kao inače u svojim borbama i mislim da za to postoji razlog – kazao je Aljamain Sterling i dodaje:

– To možete promatrati kao napredak ostalih MMA boraca, a nekada je bio stroj koji se nevjerojatno brzo oporavljao.

T.J. Dillashaw je 19. siječnja 2019. izgubio protiv Henryja Cejuda u borbi za pojas u muha kategoriji, a tada je pao i na doping testu. Američki borac tada je ostao i bez pojasa prvaka bantam kategorije, te je dobio dvogodišnju suspenziju.

– Ljuti me što on govori kako je priznao da se dopingirao. Ma, nisi ti ništa priznao idiote! Uhvatili su te. Gdje mi živimo? Čak i UFC forsira priču da je promijenio život i priznao pogrešku – istaknuo je Aljamain Sterling i zaključio:

– Zna se kakva je razlika kada nešto priznaš ili kada te uhvate. On nakon meča nije došao na presicu i kazao: ‘Hej ljudi, moram vam nešto priznati, varao sam u toj borbi’. Ne, ne, ne, uhvaćen si nakon testiranja. Eto, to su takvi ljudi…

Odgovori

Back to top button