MMA

Alistair Overeem će u srijedu u Dubrovnik održati seminar i družiti se s fanovima

U četvrtak se navršava godinu dana otkako nema Mare Peraka, osnivača i voditelja Gladiator Croatia kluba iz Dubrovnika.

A u čast prerano preminulog hrvatskog borca u srijedu (26. srpnja) će se u Dubrovniku održati seminar koji će voditi borilačka legenda Alistair Overeem, početak je u 11 sati, piše Libero Portal.

Seminar će se održati u Gospinom poju u dvorani za borilačke sportove, gdje će se legendarni Nizozemac družiti s fanovima.

Perak je bio organizator brojnih događanja, najpoznatija je, naravno, Noć Gladiatora. Zahvaljujući njemu u Dubrovniku je nastupao između ostalih legendarni Bob Sapp, prvi je uspio dovesti u Hrvatsku jednog UFC prvaka, Ricca Rodrigueza.

Maro je bio uspješan borac. Od 35 profesionalnih borbi izgubio je samo osam, dvadeset i šest ih je dobio dok je jedna završila bez pobjednika. Svoju sportsku karijeru počeo je kao judaš. I tu je bilježio uspjehe.

Overeem će potom održati i seminar u Splitu gdje će postati novi član Međunarodne Kuće slavnih borilačkih vještina i sportova čija će se svečana gala večera održati u petak (28. srpnja) u splitskom hotelu Cornaro pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića i Grada Splita.

Svi sudionici tog događaja već petu godinu zaredom pomažu svojim donacijama Udruzi roditelja za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s teškoćama u razvoju ‘Anđeli’.

U Kući slavnih, u proteklih devet godina, nagrade i priznanja je primilo preko 100 počasnika iz 43 države svijeta. I Maro Perak je jedan od njih…

Odgovori

Back to top button