MMA

Alex Pereira zna kako pobijediti Israela Adesanyu: Pokušava pobjeći, on se mene plaši

Brazilski borac Alex Pereira je u studenom prošle godine debitirao u UFC-u. Jedan od najboljih kickboksača na svijetu pobijedio je Andreasa Michailidisa prekidom u drugoj rundi nakon sjajnog letećeg koljena.

Uoči dolaska u promociju mnogo se govorilo o njegove dvije pobjede u kickboxingu protiv Israela Adesanye, koji je aktualni UFC-ov prvak srednje kategorije.

Mnogi se nadaju i njihovoj međusobnoj borbi u MMA-u, no Brazilca čeka dug put do meča protiv Izzyja.

U jednom od intervjuu Adesanya je spomenuo Pereiru i pokazao želju za njihovom borbom.

– Kada bih se želio boriti protiv nekoga, kao što on govori da bi se htio boriti sa mnom, odmah bi tražio taj meč. Znamo da ima ugled u promociji i mogao je pitati za tu borbu. Ali ne, on se bori protiv Whittakera, a onda govori da želi borbu protiv mene, ali nakon što odradim 15 borbi – istaknuo je Alex Pereira i dodao:

– No on zna kako sam ga pobijedio. Dvaput smo se borili i neće priznati koliko mu je teško boriti se protiv mene. On ne želi tu borbu, te se nada kako ću se negdje poskliznuti. Pokušava pobjeći, on se mene plaši. Mislio je kako me više neće vidjeti i osjećao se ugodno. Gledao sam borbu protiv Whittakera i predviđao sam njegove poteze. Znam kako ga pobijediti.

No do mogućeg meča protiv Adesanye treba proći još vremena.

Pereirin sljedeći protivnik je Bruno Silva i to na UFC Fight Night 203 priredbi koja će se ovog vikenda održati u Las Vegasu.

Odgovori

Back to top button