MMA

Aleksandar Rakić ima nedovršenog posla s Janom Blachowiczem: Pričekaj me

Aleksandar Rakić ponovio je kako želi uzvratnu borbu protiv bivšeg prvaka Jana Blachowicza nakon što se ozlijedio u njihovom meču koji se održao u svibnju na UFC on ESPN 36 priredbi u Las Vegasu.

Srpski borac s austrijskom putovnicom ozlijedio prednje križne ligamente. Vratio se u Beč, gdje je i operiran.

– Jan traži borbu za pojas – istaknuo je Aleksandar Rakić i odmah se nadovezao na posljednji meč:

– Ali iskreno, je li može biti zadovoljan takvom pobjedom. Nije me pobijedio, jer je tada bio bolji, već zato što sam se ozlijedio. Govori kako želi prijeći u srednju i boriti se s Adesanyom, a onda kaže kako hoće dočekati Usmana u poluteškoj kategoriji.

Rakić je u posljednjem intervjuu izjavio kako želi revanš protiv Poljaka, te od Jana očekuje isto što je i on učinio za njega.

– Ja sam njega čekao kada se ozlijedio. Budi gospodin i pričekaj me da završimo posao. On je snažan borac, ratnik i poštujem ga. Znam da ga mogu pobijediti i da se nisam ozlijedio sada bih bio izazivač i borio se za pojas. Mi još imamo nedovršenog posla – kazao je srpski borac i dodao:

– Odlično sam trenirao za taj meč, bila je to moja prva borba na pet rundi. Znao sam da imam bolju kondiciju od Jana. Želio sam rastaviti na dijelove. Nakon druge runde vidjeti kako stvari stoje, raditi na rušenjima, izmoriti ga… Plan je bio odužiti borbu i odvesti ga u duboke vode, stvoriti pritisak i pobijediti ga nokautom ili ‘submissionom’.

Odgovori

Back to top button