MMA

Aleksandar Ilić bori se protiv Dudeka, srpski borac žestoko uzvratio Đaniju Barbiru

Srpski borac Aleksandar Ilić (12-4) borit će se 24. travnja na KW 60 priredbi protiv Poljaka Adriana Dudeka, koji je uskočio kao zamjena za Tomasza Jakubieca. Dudek je u šest profesionalnih nastupa izborio pet pobjeda (četiri prekidom u prvoj rundi), a ima i jedan poraz.

Iliću je ta borba posebno važna jer želi prekinutu niz od dva poraza protiv Cezaryja Kesika i Michala Materle.

Prošlog je vikenda u Zagrebu održana FNC-ova priredba na kojoj je tijekom prijenosa hrvatski borac Đani Barbir izjavio kako će se boriti protiv Ilića na KSW 60 priredbi.

Srpski borac i njegov menadžer Ivan Dijaković to su demantirali, a to je potvrdio i FNC-ov vlasnik Dražen Forgač.

Barbir nema ugovor s KSW-om pa se ovaj put ne može boriti protiv Ilića, a to je potvrdio i FNC-ov vlasnik Dražen Forgač.

Barbir je u svojoj objavi na Instagramu kako su ga Ilić i Dijaković vješto izbjegli, te je najavio kako će ‘Aleksandrova glava završiti u zadnjem redu tribina’.

Srpski borac uzvratio je svojom objavom na društvenim mrežama

‘Kada si ispravan i pravi, nitko te ne može pobijediti.

Kao što znate priču lažnih ljudi, štakora i bubašvaba koji iza sebe imaju UFC prvake koji su npr. već izdominirali KSW-ova šampiona Soldića i Usmana samo što nisu završili. Ali sad je 2-2 pa Usman može mirno privesti kamp za borbu protiv Masvidala.

Isto smo tako imali primjer najbolje i najtalentiranije borkinje, koja svaki put kad ima meč na korak od UFC-a. Dođe protivnica iz Rumunjske, omjera 2:4 i priča o UFC-u odjednom ne postoji…

Sad ovdje imamo primjer jedne Djane, koja priča kako je trebao raditi meč protiv mene. Počistio je cijelu KSW diviziju do 84 kilograma, a zapravo je sve mečeve odradio kod neustrašivog ‘Tate’ koji čeka Pudzianowskog da u Puli predvodi ‘main event’.

O njegovoj prepisci sa mnom, neka vam on pokaže što misli o vašim izjavama i kako vas brani.

Djanice, kod tate si dobio 4-0 skor na negativnim borcima, u svojoj dvorani i u svom kavezu. Kad budete malo izašli iz zone komfora možemo nešto pričati. Preko mene ‘hype’ i karijeru teško da možete graditi jer su moja posljednja tri protivnika to što jesu. I kao što ćete vidjeti na snimci (a dobio sam zeleno svijetlo da objavim prepiske sa KSW-om), nitko nikad nije spomenuo Djanu za mog protivnika.

Kao što vidite, prihvatio sam sve sto KSW traži od mene, kao i uvijek. Nisam nikad bio biznismen nego borac. Ja sam za razliku od Vas uvijek iskren prema svojoj publici.

Ubuduće kad lažete ljude, iznesite i činjenice o vašim potvrdama, zasnivate ‘hype’ na svojoj organizaciji i punite glavu momcima koji još nisu ništa prošli nego su tek počeli…

Čast izuzecima gdje cijenim rad i borce kao što su Ivan Erslan i Filip Pejić. Oni su to što jesu i jesu KSW borci, Caputa također cijenim kao ispravnog borca. Iako su svi na strani ovog malog šminkera i daju mu podršku, ja san realan i ne sporim nečija dostignuća, a ostali ‘Tatini’ sinovi koji još rade Š ligu treba da šute te da se ne sramota svojih izjava i priča.

Kad sam prije 12 godina kretao u ovaj sport, da sam s 2-1 ili 4-0 izjavio da na sparinzima dominiram KSW šampiona ili da ću izdominirati jednog Usmana, tadašnji treneri bi me išamarali kao budalu i izbacili iz dvorane.

A o šmekeru neću trošiti riječi jer ja nisam samo iza tipkovnice. Vidjet ćemo tko si i što si kad se sretnemo. Doduše, ti ćeš sjediti u publici, a ja ću se boriti u pulskoj Areni. I opet ću imati veću podršku u Vašoj zemlji nego vi sami. Držite se dvorane i svojih snova. Svatko će dobiti zasluženu karijeru jer svatko na kraju zasluži svoje.

Toliko o tome tko je ‘real, a tko je iluzija.

P.S. Dok se mi borimo u Poljskoj organizaciji s Poljacima, vi pravite tenzije i drame, poput nekih kurvi se guzite da bi zgrabili ugovor. Ja bih vam za početak dao Janikowskog, a poslije Kesika i Materlu. Za ostalo mogu da vam dam k**ac i da se dogovorimo, napisao je Aleksandar Ilić na Facebooku, a gotovo istu poruku objavio je i na Instagramu.

Odgovori

Back to top button