Kick & Thai

VIDEO Odgođen meč između Plazibata i Verhoevena! Antonio se bori za privremeni pojas

Najbolji hrvatski kickboksač doznao je lošu vijest. Glory je odgodio meč za prvaka teške kategorije između našeg Antonija Plazibata (22-4) i Rica Verhoevena (60-10).

Naime, Glory je objavio video u kojem Antonio govori da će Glory organizirati turnir četvorice, a pobjednik će se s njim boriti za privremeni pojas.

Borba između Plazibata i Verhoevena trebala je predvoditi Glory Collision 5 priredbu u ožujku, no kako se Nizozemac ozlijedio, meč je odgođen za neki kasniji datum. Rica čeka dug oporavak.

– Ljudi, napokon sam pronašao svog najboljeg prijatelja, Rica Verhoevena. Ali on je ozlijeđen i dugo se neće boriti. Niti mjesec dana nakon te objave, meni postaje jako, jako dosadno – kazao je Antonio Plazibat i nastavio:

– Borit ću se prije ljeta, spreman razvaliti bilo koga. Glory u travnju organizira turnir četvorice najopasnijih boraca. Pobjednik turnira borit će se protiv mene i to za privremeni pojas.

Četvorica teškaša borit će se 29. travnja na turnira, a pobjednik će u lipnju dobiti priliku nastupiti protiv Plazibata.

A Glory planira organizirati još veći i spektakularniji turnir. Naime, promocija je najavila kako će se krajem godine održati turnir osmorice teškaša po uzoru na K-1 turnire.

‘Turniri su formirali ovaj sport, a otkako su se prestali održavati, dojam je da nešto nedostaje. Vraćamo turnir’, potvrdili su iz organizacije.

Odgovori

Back to top button