Kick & Thai

VIDEO Antonio Plazibat u društvu s Alexom Pereirom pratio Glory 83 priredbu

Okršaj za naslov u poluteškoj kategoriji između Sergeja Maslobojeva i Donegija Abene predvodio je Glory 83 priredbu koja je održana u Essenu.

U glavnoj borbi Donegi Abena je prekidom u četvrtoj rundi svladao litavskog kickboksača i osvojio pojas Gloryjeva prvaka.

Maslobojev je tijekom meča zadobio veliku posjekotinu na desnoj nozi zbog brojnih kickova koje je uputio, te je sudac prekinuo dvoboj.

Liječnik je pregledao ozlijeđenu nogu te dao do znanja da neće dopustiti nastavak. Litavac je bio odlučan nastaviti meč, no liječnik je bio odlučan u svoju odluci.

U sunaslovnoj borbi Donovan Wisse je jednoglasnom odlukom sudaca svladao Cesara Almeidu i obranio titulu u srednjoj kategoriji,

Gost priredbe bio je i najbolji hrvatski kickboksač Antonio Plazibat, koji je imao i ulogu sukomentatora glavne borbe.

Solinjanin se tijekom karijere dvaput borio protiv Maslobojeva i oba meča je izgubio. Povremeno je trenirao s Donegijem Abenom i zato je bio idealan sukomentator za taj dvoboj.

Plazibat je tijekom priredbe sjedio do Alexa Pereire, UFC-ovog prvaka srednje kategorije i nekadašnjeg Gloryjevog prvaka u dvaju težinske kategorije.

Do njih je sjedio Gloryjev prvak velter kategorije Endy Semeleer.

Odgovori

Back to top button