Kick & Thai

VIDEO Antonio Plazibat najavio brz nokaut protiv Catinasa: Treniram za jednu rundu

Antonio Plazibat je već godinu dana prvi izazivač na ljestvici Gloryjeve teške kategorije, no i dalje mu promocija ne može organizirati meč za pojas protiv trenutačnog prvaka Rico Verhoeven.

No najbolji hrvatski kikboksač ne želi čekati već je prihvatio borbu protiv Rumunja Raula Catinasa, koja će 19. studenog predvoditi Gloryjevu priredbu u Bonnu.

Uoči eventa borci imaju medijske obveze, pa su tako Antonio i Raul gostovali kod Remyja Bonjaskog. Solinjanin je opisao kako će se Rumunj postaviti prema njemu.

– Borit će se kao i dosad. Udarat će divlje krošee, pa će se ispuhati. Nakon toga će se boriti kao protiv Nordinea Mahieddinea. Bit će sporiji i pokušavat će s jednom ili dvije kombinacije, pokušat će udariti i koji ‘high kick‘, i to je to. A kada će se braniti držat će ruke visoko, zatvoren u gardu – rekao je Antonio Plazibat, te upitao Catinasa:

– Jesi li uopće nekoga nokautira?

Rumunjski borac je istaknuo da je nokautirao nekadašnjeg četvrtog izazivača Paula Slowinskog, te Stefana Leku.

Bonjasky smatra kako borba neće trajati dulje od dvije runde, a Plazibat je dodao da će i jedna runda biti dovoljna.

– Treniram za jednu rundu. Jer ako sebi ne vjerujete onda trenirate za više rundi. A ja vjerujem u sebe i treniram za jednu rundu – kazao je Antonio Plazibat, a svoju prognozu iznio je i Raul Catinas:

– Neće on biti tako agresivan u prvoj rundi. Bježat će po ringu da me umori i to je njegova strategija.

Naš borac je na to uzvratio:

– Kad si vidio mene da bježim? Ja se uopće dobro ne krećem. Pa nisam je Rico Verhoeven. Želim jednu rundu ludila, ništa drugo. Nadam se da ćeš mi pružiti tučnjavu.

Hrvatski borac ima tri pobjede u nizu (ukupno 21, uz 15 nokauta), protiv Benjamina Adegbuyija i dvaput Tarika Khbabeza, kojeg je u posljednjem nastupu u svibnju pobijedio nokautom.

Odgovori

Back to top button