Kick & Thai

Teo Mikelić danas ponovno u akciji, u Tallinnu se bori protiv Otta Remmera

Hrvatski kickboksač Teo Mikelić u petak nastupa na The League priredbi koja će se održati u glavnom gradu Estonije Tallinnu.

Protivnik našem borcu i članu Punch it Gyma je Ott Remmer.

Borba će se održati u kategoriji do 71 kilogram u tri runde po tri minute. Teu je to peta borba otkad je stigao u amsterdamski Mike’s Gym.

– Imao sam ponudu 7. svibnja boriti se protiv Remmera u organizaciji litavske promocije King of Kings u kojoj sam imao nekoliko borbi, ali ovaj termin mi je više odgovarao. Ovako mogu nakon borbe otići tjedan dana doma, a onda slijedi povratak u Nizozemsku i pod punim gasom nastaviti trenirati – kazao je Teo Mikelić za Glas Istre.

Ott Remmer se bori iz kontra garda, a u borbama najviše koristi lijeve kickove i lijevo koljeno. Mikelić će svoju priliku tražiti u boksačkim razmjenama pošto je u tome kvalitetniji od protivnika.

Mikelić se prošle jeseni pridružio Mike’s Gymu, te je imao četiri borbe. Od studenog prošle godine nanizao je tri pobjede.

Svladao je Litavca Aurimasa Krukauskasa, Ukrajinca Vjačeslava Andrejeva i Poljaka Huberta Dylewskog.

Uspješan niz je prekinuo 19. ožujka na Turniru četvorice u Vilniusu kada je izgubio protiv Litavca Mindaugasa Narauskasa.

Odgovori

Back to top button