Kick & Thai

Rico Verhoeven se oporavlja nakon operacije: Samo boksam i pomalo udaram ‘kickove’

Naš Antonio Plazibat mjesecima je tražio meč za naslov Gloryjeva prvaka teške kategorije protiv prvaka Rica Verhoevena i činilo se početkom godine da je dobio borbu karijere.

No Rico je ozlijedio koljeno, te je morao na operaciju. Plazibatu nije ostalo ništa drugo nego čekati novu priliku.

U međuvremenu je Glory za 29. travnja organizirao turnir četvorice na kojem će nastupiti Tariq Osaro, Enver Šljivar, Luis Tavares i Nordine Mahieddine.

Pobjednik će se 17. lipnja boriti protiv Plazibata na Glory: Collision 5 priredbi u Rotterdamu za pojas privremenog prvaka teške kategorije.

Verhoeven je nedavno u intervjuu za Glory otkrio kako teče oporavak nakon operacije.

– Sve je u redu. Oporavak teče jako dobro. Liječnici su mi nakon operacije govorili kako će me boljeti, a ja sam im odgovarao da su me više puta pretukli i znam što je bol. Ali bili su u pravu. Ovo drugačije boli, noga iznutra neopisivo boli, ali to moram prihvatiti o prihvatiti – kazao je Rico Verhoeven i dodao:

– Liječim se, želim se što prije oporaviti i vratiti u formu. Trenutačno boksam i pomalo udaram ‘kickove‘. Vraćam se, 12 tjedana nakon operacije s koljenom bi sve trebalo biti u redu.

Dugogodišnji vladar teške kategorije osvrnu se na Gloryjevu odluku da ponovno organizira veliki turnir.

– Slijedi turnir četvorice, a pobjednik se bori protiv Antonija Plazibata za naslov privremenog prvaka. Tako mi je drago da je sport još tu i da se borimo na visokoj razini – istaknuo je kazao je Rico Verhoeven i podvukao:

– Shvaćam zašto se Glory vraća turnirima, jer su zabavni za gledatelje. No pobjednik turnira nije uvijek najbolji borac. Ne znam hoću li nastupiti na turniru osmorice. Vidjet ćemo, vrijeme će pokazati.

Odgovori

Back to top button