Kick & Thai

Pogledajte kako se Ngannou snalazio u kickboksačkom meču, protivnik je ispao iz ringa

Bivši UFC-ov prvak teške kategorije Francis Ngannou još uvijek nije pronašao MMA organizaciju u kojoj će nastaviti karijeru.

Nedavno je otkrio kako ima na stolu ima primamljive ponude iz PFL-a i ONE Championshipa, te kako bi uskoro mogao izabrati svog novog poslodavca.

No Kamerunac ne skriva želju kako bi se prvo želio okušati u boksu, a kao potencijalni protivnici najčešće su se spominjali Tyson Fury i Deontay Wilder.

Ovih dana se na društvenim mrežama pojavila snimka Francisovog nastupa u kickboksačkom meču, neposredno prije odlaska u UFC.

Borilački fanovi su već tada imali priliku uvjeriti se koliko je Kamerunac snažan udarač. Video je snimljen prije desetak godina.

Nitko ne sumnja kako bi se Ngannou bio uspješan i u kickboxingu. U veljači se Francisa neko vrijeme povezivalo i s Gloryjem.

A u ovoj snimci Kamerunac je nekoliko puta svog protivnika slao u nokdaun do trenutka kada je sudac prekinuo borbu. Suparnik mu je u jednom trenutku čak i ispao iz ringa.

Pogledajte kako je na državnom prvenstvu u savateu, koje se prošlog vikenda održalo u Sesvetskom Kraljevcu, borac od 167 kg također ispao iz ringa i umalo pao na sutkinju. Video pogledajte OVDJE.

Borac od 167 kg na PH-u u savateu ispao iz ringa i umalo pao na sutkinju:

Odgovori

Back to top button