Kick & Thai

Opatija Fight Night! Sjajne borbe po K1 pravilima na našem YouTube kanalu

Opatija Fight Night nastavlja tradiciju koja traje već 13 godina, te će se ove nedjelje u dvorani Marino Cvetković s početkom u 19 sati održati još jedna sjajna borilačka priredba.

Na programu će biti šest borbi po K1 pravilima uz izravni prijenos na YouTube kanalu CroRing.

Nastupit će mladi borci Opatija Fight Cluba. Junior Leon Devčić borit će se protiv Matea Prevežnika, a nakon njega u ringu će se naći OFC-ov Sanel Halačević kojem će suparnik biti Leonardo Sabarti.

Iz Svetog Mateja iz Viškova stiže Roko Benić koji će odmjeriti snagu s Nikolom Gojanijem.

Nakon njih na redu je meč OFC-ovca Ivana Polića i Paola Grubiše, dok će domaće opatijske snage još predstavljati mladi Ian Priskić koji je ove godine postao prvak Hrvatske u kickboxingu, a nastupao je i na Europskom prvenstvu ove jeseni.

Njegov protivnik bit će Jan Frivarski. Na OFN-u 13 nastupit će i Salmahudin Šuke kojem će protivnik biti objavljen naknadno.

– Vremena nisu naklonjena održavanju borilačkih evenata, ali želja nam je ipak bila zadržati tradiciju koju imamo već dulje od jednog desetljeća u Opatiji te omogućiti borilačkim fanovima da još jednom pogledaju naše talentirane mlade borce uživo – poručio je glavni trener OFC-a Mladen Kranjčec, prenosi fiuman.hr.

Zbog epidemioloških mjera ograničen je broj posjetitelja. U dvoranu može ući sto gledatelja, a ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 50 kuna prije početka OFN-a na ulazu u opatijsku dvoranu.

CroRing nastavlja popularizaciju borilačkog sporta, a natjecanja ćemo uživo pratiti putem našeg YouTube kanala.

A da biste mogli pravovremeno dobiti informacije o nekim budućim prijenosima, pozivamo Vas da se pretplatite na kanal.

Pretplata je besplatna i anonimna, dovoljan je jedan klik na ‘PRETPLATI ME’ na YouTube kanalu CroRing.

Odgovori

Back to top button