Kick & Thai

Lara Mihalić europska juniorska prvakinja u kickboxingu

Hrvatski natjecatelji osvojili su još deset medalja na Europskom prvenstvu za starije kadete i juniore koje se do 14. studenoga održava u Budvi.

Naša reprezentativci za sada su ukupno osvojili 26 odličja.

Lara Mihalić postala je europska juniorska prvakinja u ‘point fightingu’ u kategoriji do 70 kilograma, koja se tako pridružila Ani Jović i Ivanu Čeliću koji su osvojili zlato u ‘light contactu’.

‘Lara je ovu sezonu počela zlatnim medaljama na Europskom kupu u Karlovcu, te Svjetskom kupu u Mađarskoj, a zatim i na juniorskom prvenstvu Hrvatske. Ti rezultati donijeli su joj bodove (70 – Europski kup u Karlovcu 20 i Svjetski kup u Budimpešti 50), kojima je postala prva nositeljica na Europskom prvenstvu u svojoj kategoriji.

Kao prva nositeljica kategorije izbjegla je predborbu i plasirala se izravno u polufinale.

Lara je u polufinalu nadjačala predstavnicu Grčke Chatzithanou Eleni – Efraimia 14-4, (koja je prije toga svladala Njemicu Czekalla Angelinu 22-20), a zatim je u finalu bila još uvjerljivija te pobijedila rezultatom 13-3 predstavnicu Slovenije Alin Brdar (koja je prije toga bila bolja od Talijanke Mahfoudh Saru 15-5 i Grkinje Fourla Demetru 13-10)’, pie na Facebook stranici Zoran Tigar Cicvara.

Srebrnu medalju u K1 osvojio je Ljubo Alexandar Dragović, a brončani su bili Fabijan Širanović (PF), Martina Buterin (PF), Lovro Žamarija (PF i LC), Hani Paćalat (LC), Ana Sovec (KL), Matej Medved (LK) i Matea Uložnik (K1)

Na prvenstvu sudjeluje više od 1100 natjecatelja iz 39 reprezentacija.

Odgovori

Back to top button