Kick & Thai

GALERIJA Kickboksači Pit Bulla imaju deset državnih prvaka u disciplini K1

Kickboksači splitskog Pit Bulla bili su najuspješniji na Prvenstvu Hrvatske u disciplini K1 style koje se održalo u Opatiji.

Državno natjecanje za mlađe i starije juniore, te seniore održano je u sportskoj dvorani Marino Cvetković uz prijenos na YouTube kanalu CroRing.

Za prvenstvo se prijavilo 124 natjecatelja iz 27 klubova, a najviše prvaka dao je Pit Bull, koji se još istaknuo kao predvodnik hrvatskog kickboxinga.

Borci i borkinje splitskog kluba ukupno su osvojili 16 medalja. Imaju deset prvaka, tri doprvaka, a tri borca su osvojili brončana odličja.

Prvaci su: Petra Šimić, Mirjana Madunić, Duje Ravlić, Marija Bodač, Lucija Bilobrk, Ivan Ćubić, Mateo Ravlić, Marko Cvitković, Muhamet Deskaj i Lee Lalić.

Vrlo uspješni su bili i natjecatelji Spartan Gyma sa šest zlatnih i deset brončanih medalja. Prvaci su: Veronika Vanjak, Diego Abaza Nunez, Alojz Radić, Marin Jelić, Dario Šišić-Bečirović i Gaj Ćosić.

Slijedi Mornara s 12 medalja (tri zlata, četiri srebra i pet bronci), te Pretorian i Buje koji imaju dva hrvatska prvaka.

– Ovo je ujedno bilo i izborno natjecanje za svjetska i europska prvenstva koja će se održati ove godine – kazao je Tomislav Bilandžić, predsjednik Hrvatskog kickboxing saveza.

CroRing nastavlja popularizaciju amaterskog borilačkog sporta, a natjecanja ćemo uživo pratiti putem našeg YouTube kanala.

A da biste mogli pravovremeno dobiti informacije o nekim budućim prijenosima, pozivamo Vas da se pretplatite na kanal.

Pretplata je besplatna i anonimna, dovoljan je jedan klik na ‘PRETPLATI ME’ na YouTube kanalu CroRing.

Pogledajte i galeriju s natjecanja:

Odgovori

Back to top button