Kick & Thai

FOTO Antonio Plazibat slomio podlakticu i morao na operaciju

Najbolji hrvatski kickboksač Antonio Plazibat nije uspio na Gloryjevom priredbi u Rotterdamu osvojiti pojas privremenog prvaka teške kategorije.

Naš je borac u glavnom meču izgubio nokautom u petoj rundi protiv klupskog kolege Tariqa Osara.

Premda je Antonio uoči borbe bio veliki favorit, Nigerijac se pokazao kao odličan protivnik, te je dominirao tijekom cijelog dvoboja.

Minutu prije kraja meča Osaro je sjajnom kombinacijom nokautirao Plazibata. Solinjanin se srušio i više nije imao snage ustati.

Jedan od razloga teškog poraza je činjenica da se već u prvoj rundi ozlijedio što mu je u nastavku borbe predstavljalo prevelik teret.

Antonio je nakon meča u video poruci na svom Instagramu otkrio detalje ozljede.

Slomio sam podlakticu – kazao je Antonio Plazibat i nastavio:

– Mislio sam da mi je slomljena šaka, no nije, slomljena mi je podlaktica i to vanjska kost. Sada čekam da vide moram li na operaciju ili da samo stave gips i to je to. Ne morate se brinuti za mene, sve je u redu. I hvala Bogu, kako je tako je. Ne bunim se za ništa. U redu je sve. Hvala svima na podršci. Oprostite što sam razočarao.

Antonijeva slomljena kost. Foto: Screenshot (Instagram, Antonio Plazibat)

Solinjanin se kasnije ponovno javio na Instagramu i otkrio kako je morao na opr.

– Slomljena je kost i treba operacija da se vrati. Slomljena je podlaktica, vanjska kost – dodao je Antonio Plazibat, a javio se nakon operacije, jer nije mogao spavati zbog ruke u gipsu:

– Moja misao ne sve ovo što se desilo je niti svako zlo za zlo i koliko god mislio da si u k***u znaj da uvijek može gore. Vjerujte, može tisuću puta gore. Tako da sve što se desilo je super. Hvala svima na porukama i na velikoj podršci.

Antonio se posebno ispričao hrvatskim navijačima koji su bili u dvorani, jer se nakon poraza nije zaustavljao već je samo otišao do svlačionice zbog toga što ga je ruka jako boljela.

Antonio pokušava zaspati. Foto: Screenshot (Instagram, Antonio Plazibat)

Odgovori

Back to top button