Kick & Thai

Badr Hari pokušat će se revanširati Poljaku koji ga je lani nokautirao

Poljak Arkadiusz Wrzosek lani je šokirao kickboksački svijet kada nokautom svladao Badra Harija i tako stigao do najveće pobjede u karijeri.

U fantastičnom meču na Glory 78 priredbi sudac je u tri puta brojao Wrzoseku, te se činili kako Marokanac grabi prema novom trijumfu.

No poljski borac se čudesno oporavio i lijevim ‘high kickom’ stigao do velike pobjede.

Wrzosek je izbio na treće mjesto u poretku Gloryjevih izazivača teške kategorija, a njegov trijumf je proglašen najvećim povratkom u povijesti kickboxinga.

Ovih je dana potvrđeno kako će Hari dobiti priliku za uzvrat, a borba protiv Wrzoseka uvrštena je u program Glory 80 priredbe koja će se 19. ožujka održati u belgijskom Hasseltu.

Marokanska legenda traži prekid lošeg niza koji je počeo u prosincu 2016. kada je prvi put izgubio protiv Rica Verhoevena.

Nakon toga je imao još tri poraza, a jedna je borba poništena.

Na Glory 80 priredbu uvršteni su i mečevi između Artema Vakhitova i Luisa Tavaresa, koji će se boriti za pojas prvaka poluteške kategorije, te između Jamala Bena Saddika i Levija Rigtersa.

Uskoro bi mogli znati i tko bi mogao biti suparnik našem Antoniju Plazibatu, koji je trenutačno prvi izazivač teške kategorije.

Odgovori

Back to top button