Kick & Thai

Antonio Plazibat odgovorio Ricu Verhoevenu: Glupi Hrvat dolazi po tebe!

Najbolji hrvatski kikboksač Antonio Plazibat je trenutačno je na prvom mjestu izazivača na Gloryjevoj ljestvici teške kategorije.

Solinjanin je u listopadu prošle godine nokautirao Rumunja Benjamina Adegbuyija i trebao bi ove godine dobiti priliku boriti se za pojas prvaka koji je već godinama u vlasništvu Rica Verhoevena.

Sjajni nizozemski borac je naslov obranio čak deset puta.

Glory je objavio video u kojem Verhoeven uoči meča između Plazibata i Adegbuyija razgovara s rumunjskim borcem.

– On se glupo bori, stalno jako udara. Ti se boriš pametnije. Ti si jako dobar, mnogo bolji od njega. Trebaš to pokazati – kaže Rico Verhoeven.

Plazibat je odmah odgovorio prvaku. Naš je borac u nekoliko Instagram Storyja uputio izravnu poruku Verhoevenu.

– Hej, Rico. Dolazim po tebe i imat ću istu taktiku s kojom sam išao na Adegbuyija, samo ću bacati glupe i jake udarce. Ne moraš se brinuti oko drugih stvari jer to je jedino što ću raditi. Samo ću te pitati, kako je tvoj prijatelj prošao s mojom glupom taktikom? – istaknuo je Antonio Plazibat i nastavio:

– Nadam se da ćeš mi pokazati novu razinu kickboxinga, isto kako mi je Adegbuyi pokazao. Ne trebaš se brinuti, glupi Hrvat dolazi po tebe!

Još se ne zna tko bi mogao biti Plazibatov sljedeći protivnik. Verhoeven se lani trebao boriti protiv Alistaira Overeema, koji je otkazao nastup zbog ozljede.

Hoće li Alistair ponovno dobiti priliku boriti se protiv prvaka ili priliku dobiti naš Antonio?

Odgovori

Back to top button