Kick & Thai

Antonija Plazibata ne zanima slobodna borba: Ne želim da se netko valja po meni

Najbolji hrvatski kikboksač Antonio Plazibat nastavio je uspješan niz. Solinjanin je na Glory 82 priredbi u Bonnu nokautom u prvoj rundi pobijedio Rumunja Raula Catinasa, te ponovno prozvao prvaka Rica Verhoevena.

Nedugo zatim u medijima se pojavila informacija kako je Alistair Overeem pao na doping testu.

Naime, Glory je želio organizirati meč između Rica Verhoevena i Demolition Mana.

Overeem bi sada mogao biti suspendiran što bi trebalo dati priliku našem Antoniju, koji je već više od godinu dana prvi izazivač u poretku teške kategorije, za borbu protiv Rica.

Hrvatski borac je gostujući u Podcast Inkubatoru otkrio kako bi se protiv Verhoevena za naslov Gloryjeva prvaka mogao boriti u prvoj polovici sljedeće godine.

– Meč bi se mogao dogovoriti za ožujak na priredbi u Njemačkoj ili Nizozemskoj. Pobijedim li u toj borbi onda je moguće da se revanš dogodi u Hrvatskoj – kazao je Antonio Plazibat.

Na pitanje je li se želi okušati u slobodnoj borbi, Antonio je odgovorio negativno.

– To me ne privlači, da ležim mrtav umoran i znojan na podu krajem treće runde, a iznad mene stoji Tai Tuivasa i valja se po meni. Guzicom da mi se valja po glavi i vuče neku polugu. A mene to boli, ali ne smijem tapkati kako ne bih ispao kukavica – rekao je Antonio Plazibat i dodao:

– Tapkao bih istog trena samo da makne guzicu. Ja to hrvanje i jiu-jitsu stvarno ne volim. Nikad mi to nije bilo napeto, još kao djeca dok smo se hrvali, ja bih rekao ‘daj pusti to, hajdemo se tući‘. Kad bi me netko bacio na pod, ja bi tapkao nakon tri sekunde.

Odgovori

Back to top button