Kick & Thai

Andrej Kedveš uoči debija u Gloryju: To mi je uvijek bio cilj i vrh piramide

Dvojica hrvatskih kickboksača u subotu se bore na Glory: Collision 5 eventu u Rotterdamu.

Priredbu predvodi meč za pojas privremenog prvaka teške kategorije između Antonija Plazibata i Tariqa Osara.

U bogatom programu sjajne kickboksačkog spektakla još će se naći borbe za naslov u poluteškoj, velter i srednjoj kategoriji.

A nam će posebno zanimljiv biti i okršaj u lakoj kategoriji između Andreja Kedveša i britansko-latvijskog borca Mareka Pelcisa. Đakovčanin je nedavno potpisao za Glory.

– Dobar je osjećaj. Osjećam se uzbuđeno, pozitivno i sretno, s obzirom na to da je meč na velikoj sceni pogotovo jer dolazi nekoliko tisuća Hrvata – rekao je Andrej Kedveš u razgovoru za Dnevnik Nove TV i dodao:

– Kad sam se krenuo natjecati Glory je već tada postojao i bio je vodeća kickboxing organizacija. To mi je uvijek bio cilj i vrh piramide, Stiglo je to vrijeme i nadam se da ću se tu zadržati.

Andrej će u Gloryju debitirati protiv Mareka Pelcisa.

– Borac sa solidnim iskustvom, dobrim skorom, dobrim tehničko-taktičkim sposobnostima koji ne bježi od razmjene udaraca – kazao je Andrej Kedveš.

Đakovčanin je dao i prognozu za glavni meč večeri između Plazibata i Osara.

– Prognoza je jednostavna. Znam da su dogovorili meč na jednu rundu pa će tu netko past. Obojica su udarači, teškaši. Tu može svako izaći kao pobjednik, ali vjerujem da Plazibat ima puno veće šanse za to i da će osvojiti – podvukao je Andrej Kedveš, a njegov cijeli intervju pogledajte na Dnevniku Nove TV.

Odgovori

Back to top button