Karate

Hercegovina najuspješnija na državnom prvenstvu s 9 medalja

Na državnom seniorskom prvenstvu u karateu koje se ovog vikenda održalo u Zagrebu najuspješniji su bili natjecatelji Hercegovine koji su ukupno osvojili devet medalja, dva zlata tri srebra i četiri bronce. Među zlatnim karatašima Hercegovine su Ivan i Anđelko Kvesić, a dva zlata su još osvojili natjecatelji TAD-Rijeka Boran Berak i Aleksandra Hasani.

Karataši Hrvatskog dragovoljca su na trećem mjestu najboljih momčadi. Dragovoljci su osvojili jednu zlatnu (Lucija Lesjak) i tri srebrne medalje.

Posljednjeg dana natjecanja podijeljene su medalje i u katama. Matija Relić (Virovitica) osvojio je prvo mjesto ispred klupskog kolege Maksa Luke Šenjuga, a treći su bili Luka Koščević (Kik) i Mihael Ećimović (Slavonski Brod).

Kod seniorki najbolja je bila Sara Malčec (Virovitica) ispred Lucije Gečević (Samobor), dok su brončane medalje osvojili Ivana Raguž (Hrvatski dragovoljac) i Klara Braja (Omega).

U momčadskom poretku prvo mjesto osvojio je Princ ispred Essekera i Rab-Enpija, a kod ekipa najbolji je bio Hrvatski dragovoljac, drugi je bio Esseker.

Odgovori

Back to top button