Boks

Wilder se priprema za meč protiv Furyja: Još ga nisam vidio tako željnog da nekoga razbije

Deontay Wilder i Tyson Fury trebali su boksati 24. srpnja, no meč je odgođen, jer se nekoliko tjedana uoči priredbe Kralj Cigana i dio njegovog tima zarazio koronavirusom. Borba je dogovorena za 9. listopad.

Wilderov trener Malik Scott vjeruje kako će Brončani bombarder potpuno spreman dočekati okršaj protiv Furyja, koji mu je lani u veljači prekidom u sedmoj rundi oduzeo WBC-ov pojas prvaka u teškoj kategoriji.

– Wildera nikada nisam vidio tako gladnog, ima strašnu želja za osvetom. Zanima ga samo boks i borba protiv Furyja. Još ga nisam vidio tako spremnog i željnog da nekoga razbije – kazao je Malik Scott i dodao:

– Uopće nije važno što je meč odgođen. Više me brine što imamo posla s osobom koja je dokazano mentalno poremećena. Tko zna hoće li se Fury pojaviti na meču.

Borba u listopadu bit će njih treći međusobni okršaj. U prvom dvoboju u prosincu 2018. meč između Wildera i Furyja završio je neodlučeno, te je Brončani bombarder zadržao WBC-ov pojas, ali mu je prošle godine Kralj Cigana oduzeo naslov. Bila je Deontayu Wilderu i posljednja borba.

Odgovori

Back to top button