Boks

Wilder istaknuo kako se dokazao kao pravi ratnik, a usput je i čestitao Furyju na pobjedi

Brončani bombarder nije uspio vratiti WBC-ov pojas prvaka teške kategorije u svoje vlasništvo. Deontay Wilder je prošlog vikenda nokautom u 11. rundi izgubio protiv Tysona Furyja.

Američki boksač bio je jako razočaran nakon poraza pa tako nije želio Kralju Cigana čestitati na pobjedi u ringu. Wilder je to učinio na kraju poduže objave na svom na Instagramu.

‘Kakva paklena noć! Prije svega bih se želio zahvaliti Bogu što mi je dozvolio da svijetu poklonim drugu stranu sebe, onu koja je vođena strašću i ustrajnošću. Htio bih zahvaliti svom timu i fanovima jer su ostali uz mene kroz ovaj dugi proces.

Lagao bih da kažem kako nisam razočaran ishodom. Vidim kako je ono što je Bog htio da osjetim svakako veće i sjajnije od mojih očekivanja.

Nisam pobijedio, ali mudar čovjek je jednom rekao kako su pobjede u lekcijama koje se dobiju. Nekad moraš izgubiti kako bi drugi put pobijedio.

Iako sam želio pobjedu, još više sam uživao u tome što su fanovi pobijedili. Nadam se da sam se dokazao kao pravi ratnik i kralj tog sporta. Mogu te napadati i udarati koliko god žele, a ti ponovno ustaneš i boriš se u ono što vjeruješ.

Na kraju želim čestitati Tysonu Furyju na pobjedi i na velikim povijesnim sjećanjima koja će potrajati zauvijek’.

Odgovori

Back to top button