Boks

Warren: Fury i Joshua još nisu potpisali ugovor, a Kralj Cigana će se dogodine boriti protiv Usyka

Furyjev promotor Frank Warren je izjavio kako još uvijek vjeruje da će se meč između Kralja Cigana i Anthonyja Joshua dogoditi 3. prosinca bez obzira tome što još ništa nije potpisano.

Warrenov tim je prošlog tjedna poslao ugovor predstavnicima AJ-a i oni ga trenutačno pregledavaju, no još nema napretka.

– Ugovor još nije potpisan. Čekamo njihov odgovor – kazao je Frank Warren za talkSPORT i nastavio:

– Ne vidim nijedan razlog zašto to ne bi bilo potpisano. Glavna stvar u tom ugovoru bila je dogovorena, a to je podjela honorara 60-40 u korist Furyja. Postoji i klauzula za revanš u kojem je dogovorena podjela – 50-50. Jedini je problem bio datum borbe, a to je prosinac.

Warren je potvrdio da su Joshuin tim uključili u sve pregovore vezane za prijenos događaja, sponzorstva…

– Išli smo im na ruku, te su u sve bili uključeni. Nisu imali razloga za brigu. I sada dolazimo do onih koji će biti uključeni u prijenos događaja – kazao je Frank Warren i dodao:

– A s njima nismo razgovarali, jer ugovor još nije potpisan. Ne vidim u čemu je problem i ne znam kako možemo na tome zapeti.

Promotor se nada kako će se meč između Furyja i Joshue održati, te je najavio što Kralja Cigana čeka sljedeće godine.

– Nema razloga da do tog meča ne dođe, AJ izašao u javnost i rekao da želi borbu protiv Furyja. Dakle, ako on to želi, mora dati upute svom timu da se taj meč dogovori – ponovio je Frank Warren, te se dotaknuo potencijalne borbe između Tysona Furyja i Oleksandra Usyka za apsolutnog prvaka svijeta:

– Svi mi želimo vidjeti meč za ujedinjenje titula. Vjerujem da će se to dogoditi u ožujku sljedeće godine.

Odgovori

Back to top button