Boks

VIDEO Oleksandr Usyk na zanimljiv način izabrao najvećeg teškaša svih vremena

Samo je nekoliko dana ostalo do jednog od najvećih boksačkih mečeva u posljednjih nekoliko desetljeća. U Saudijskoj Arabiji će se 18. svibnja održati okršaj za ujedinjenje pojaseva prvaka teške kategorije između Oleksandra Usyka i Tysona Furyja.

Priredbu u Kingdom Areni predvodit će obračun dvojice neporaženih teškaša, a pobjednik će postati apsolutni prvak teške divizije, prvi put nakon 1999. godine i Lennoxa Lewisa.

A Usyk je uoči meča rangirao najbolje boksače teške kategorije u zanimljivom izboru The Daily Maila. Naime, Ukrajinac je od dva ponuđena boksača morao izabrati boljeg, a niz je završio s njime.

Video počinje s potencijalnom borbom između Deontaya Wildera i Dilliana Whitea, a onda u izbor uskaču Frank Bruno, Derek Chisora, Mike Tyson, Zhilei Zhang, Tyson Fury, Anthony Joshua, Joe Frazier, Lennox Lewis, George Foreman, Vladimir Kličko…

Na kraju je i Usyk dobio protivnika, a ukrajinski borac je bez mnogo razmišljanja odabrao pobjednika. Najveći teškaš svih vremena je po Usykovom izboru – Muhammad Ali! Pogledajte video:

Odgovori

Back to top button