Boks

VIDEO I FOTO Alen pretukao Engleza pa pred kamerama zaprosio djevojku Klaru

Alen Babić uvjerljivo je stigao do svoje osme profesionalne pobjede. Hrvatski boksač je na Matchroomovoj priredbi u ludom meču prekidom nakon pete runde pobijedio Engleza Marka Bennetta.

Naš je borac bio čak 28 kilograma lakši od suparnika, te ga nije mogao nikako srušiti.

No nakon pete runde Mark je izgledao vrlo iscrpljeno, te je njegov tim odlučio predati borbu. I Alen je nakon meča istaknuo kako se Bennett pokazao kao čvrst borac.

– Bila je ovo vrlo teška borba, nisam to očekivao. Pravi je ratnik, svaka mu čast. Vrlo je čvrst. Nakon pet sekundi sam ga udario, ali on nije želio pasti. Pomislio sam: ‘Hajde, padni’! Bio je 30-ak kilograma teži od mene. Nisam ništa posebno, ali postavim se u glavi tako i sve se može – rekao je Alen Babić.

A onda je u jednom trenutku pred kamere stigla i Alenova djevojka Klara, koja danas slavi rođendan.

– Pogledajte je, toliko je lijepa – rekao je Alen, pa napravio što nitko nije očekivao.

Rekao joj je da pogleda prema velikom ekranu, a tamo se pojavila poruka ‘Lady Savage, želiš li se udati za Savagea?’, dok je s druge strane Alen kleknuo i izvadio prsten.

Pričekao je da se njegova odabranica okrene, a onda je zaprosio usred prijenosa.

Da – igovorila je Klara pomalo zbunjena, a onda je dodala:

– Ovo je bilo totalno neočekivano, ovo nisam mogla ni zamisliti. Predivno je, ne mogu opisati kako se osjećam. Toliko je radio za ovo, imao je težak život i sve je zaslužio. I pokazat će svijetu što je i od čega je.

Alen i Klara su pet godina zajedno, a ona studira klavir na Muzičkoj akademiji u Zagrebu.

Odgovori

Back to top button