Boks

VIDEO Babić ističe kako Chambers neće izdržati dulje od dvije runde

Alen Babić (6-0, 6 KO) se večeras vraća u ring, a njegov suparnik na Matchroom Boxing priredbi u Newcastleu bit će Britanac Damian Chambers (11-1, 7 KO). Hrvatski boksač je posljednju borbu imao u studenom prošle godine kada je prekidom pobijedio Toma Littlea, a nakon toga je odlučio otići na operaciju ramena. Opravak je završio te ponovno kreće u akciju.

– Uvijek sam spreman staviti svoj život na kocku kako bih zabavio ljude. Prvo sam zabavljač, pa onda boksač i pripadam ovdje – kazao je Alen Babić i nastavlja:

– Baš mi je to trebalo, nisam znao koliko mi je život postao dobar. Valjda sam ja posljednji shvatio da Savage postoji. Gledao sam ga i vidio da to zapravo nisam ja, to je nešto ludo. Svi mi govore da sam malen, a nastavljam nokautirati suparnike. Kažu da me neće biti deset mjeseci, a ja se vratim za dva.

Alenov sljedeći suparnik ima 11 pobjeda u profesionalnoj karijeri.

– Želim imati deset borbi do kraja godine. Moje rame je bolje nego prije i ja se osjećam bolje – istaknuo je Alen Babić i dodaje:

– Mnogo me boksača odbilo, neka velika imena koja neću ni spominjati. Onda su me nazvali, rekli kakav omjer ima boksač koji se želi boriti protiv mene. Prihvatio sam borbu.

Za Chambersa kaže da mu je drag momak, ali neće dugo ostati na nogama.

– Ne možeš nokautirati sedmoricu ako to nemaš u sebi. Kasnije sam čuo da ima lošu bradu, što nije dobro kad se boriš protiv mene. Drago mi je da je prihvatio borbu, ali neće izdržati dulje od dvije runde – rekao je Alen babić i podvukao:

– Radim to deset godina i svaki moj meč je isti. Znam boksati, ali nitko ne želi gledati kako se samo krećem u ringu. Publika želi vidjeti kada nekog razbijam.

Odgovori

Back to top button