Boks

Tyson Fury uoči meča protiv Whytea pozvao Joshuu da mu bude podrška

Tyson Fury u subotu na Wembleyju brani pojas WBC-ova prvaka protiv Dillian Whytea. Kralj Cigana je uoči boksačkog spektakla imao otvoreni trening za predstavnike medija.

Pojas prvaka branit će na punom stadionu pred 94 tisuće gledatelja.

Fury je uoči meča pozvao kolegu Anthonyja Joshuu, koji će za dva mjeseca boksati protiv Ukrajinca Oleksandra Usyka i pokušati vratiti IBF, IBO, WBA i WBO naslov svjetskog prvaka teške kategorije, da mu bude gost na priredbi.

– Pozivam Joshuu i njegovog menadžera Eddieja Hearna, dobit će tri ulaznice. Jedna je za Eddieja, a dvije za Anthonyja. Malo se udebljao pa mu trebaju dvije stolice – kazao je Tyson Fury i dodao:

– Joshua može biti u mom kutu ako to želi. Prihvatit ću svaki njegov savjet, jer znam da ne voli Whytea.

Kralj Cigana se zahvalio navijačima na podršci.

– Kad počne meč sve je na Dillianu. Što god on želi učiniti, mi ćemo mu udovoljiti. Prilagodit ćemo se situaciji i okruženju – istaknuo je Tyson Fury i dodao:

– Osjećam sjajnu podršku navijača. Odlično je vratiti se kući i dati svojim fanovima ono što zaslužuju. Ne može biti bolje od ovoga. Boksam pred 94 tisuća gledatelja u glavnom gradu svoje države. Ništa ne može biti veće od toga.

Fury je ponovio kako mu je meč protiv Whytea posljednji u karijeri.

– Više nije važno što govorim ja ili Whyte, jer je pred nama borba. Obojica smo naporno trenirali i u dobroj formi. Bit će to sjajna noć – rekao je Tyson Fury i podvukao:

– Spreman sam učiniti sve što je potrebno u okršaju protiv Whyte. Nema nikakvih nepoznanica. I želim ponoviti – to je moja posljednja borba!

Odgovori

Back to top button