Boks

Tyson Fury tvrdi kako je Joshua odbio 50 milijuna dolara za borbu protiv Wildera

Američki boksač i bivši WBC-ov prvak Deontay Wilder se nakon godinu dana pauze vratio uvjerljivim trijumfom protiv Roberta Heleniusa.

Meč u Barclays Center dvorani u New Yorku završio je već u prvoj rundi fantastičnim nokautom.

Brončani bombarder se snažnim udarcem srušio Finca koji nije mogao nastaviti borbu.

Wilder je nakon meča prozvao Usyka i Ruiza, a prije nekoliko dana je istaknuo želju boksati protiv Anthonyja Joshue u Africi.

Prije nekoliko godina pojavila se ideja za njihovim međusobnim obračunom koji se nikada nije realizirao.

Tyson Fury već nekoliko tjedana pokušava dogovoriti meč za 3. prosinca u Cardiffu tvrdi kako mu je jasno zašto se dosad nije mogao dogovoriti meč između Wildera i Joshue.

– Svi znamo da se Joshua ne bi borio protiv Wildera za 50 milijuna dolara. Moj odvjetnik je vidio taj novac, ali Anthony se uplašio. Joshua se nikada nije želio boriti protiv nekoga ako zna da bi ga taj mogao pobijediti – kazao je Tyson Fury i nastavio:

– Takvi frikovi se ne mogu prilagoditi drugima, jer imaju preveliki ego. Ovo nije trebalo biti Joshua protiv Furyja, jer nemam ja tri poraza, već Fury protiv Joshue. To je trebao biti moj show. Oni bi trebali odbaciti svoj veliki ego i igrati tako da budu moji protivnici. Nije se želio boriti protiv Wildera u Americi za 50 milijuna dolara, htjeli su da to bude Joshuin show.

Odgovori

Back to top button