Boks

Tyson Fury se ne plaši Francisova snažnog udarca: Teško je pogoditi pokretnu metu

Ngannou je opasan i pomalo me čini nervoznim. Bude li Tyson naletio na njegov aperkat morat ćemo mu ponovno prišiti glavu na ramena – kazao je prije nekoliko dana John Fury, otac WBC-ova prvaka Tysona Furyja.

Još je mjesec i pol dana ostalo do priredbe u Saudijskoj Arabiji na kojoj će Kralj Cigana provjeriti boksačko znanje bivšeg UFC-ovog prvaka Francisa Ngannoua. Meč će se 28. listopada održati u Rijadu.

Nedavno je Kamerunac na pitanje što će se dogoditi bude li Furyja pogodio čistim udarcem odgovorio:

Laku noć. Svjetla će se ugasiti.

Naravno da Kralj Cigana nije ostao dužan, te je odmah uzvratio.

– On je snažan udarač, velik je i dobro građen. No ja sam se ranije borio sa snažnim udaračima kao što su Deontay Wilder ili stari Vladimir Kličko. Oni su snažni, ali niti jedan nije mogao pogoditi takvim udarcem – kazao je Tyson Fury i nastavio:

– Veliki ste i snažni, a udarite metu koja se ne miče. No vrlo je teško takvim udarcem pogoditi pokretnu metu. Ne možete pogoditi ono što ne vidite. A ja nisam sjajan u ovome što radim zato što sam lagana meta, ali zato sam najbolji jer me teško pogoditi što dokazuju mečevi protiv svjetskih prvaka. Ngannou dobro trenira, ali mislim da me ne može pogoditi. U biti nitko me ne može čisto pogoditi. Pa neka me netko i pogodi, ja ću ustati. Bio sam već u nokdaunu, ali uvijek sam se vratio na noge. Nikad me nećete vidjeti da ležim. Jedva čekam meč.

Odgovori

Back to top button